4.1.2018

Jätä ilmoitus

Myymme myös asiakkaidemme kohteita Huutokaupat.com palvelussa. Jätä ilmoitus itse palveluumme julkaistavaksi ja täytä myös sopimuslomake, jonka voit ladata tämän linkin kautta. Muista ilmoitusta tehdessäsi mainita tuotteen tiedot ja ominaisuudet sekä mahdolliset virheet mahdollisimman tarkasti.

JÄTÄ ILMOITUS PAINAMALLA TÄSTÄ

Jos tarvitset tarkempia ohjeita lomakkeen täyttöön soita meille numeroon 045 671 1119 , arkisin klo: 9.00 – 14.00. Muina aikoina sähköpostilla.

Ilmoitus tulee meille hyväksyttäväksi vielä ennen kohteen julkaisua. Täytä myös sopimuslomake huolellisesti ja toimita se meille allekirjoitettuna joko postilla,  skannattuna tai kuvana. Yhteystiedot löytyvät täältä.

 

Kuvausohjeet:

Kuvat ovat nettihuutokaupassa todella tärkeitä, joten varmista kuvien hyvä laatu. Tärkeintä on kuvata tuote joka suunnasta, jotta ostaja pystyy jo verkossa toteamaan tuotteen kunnon. Tuotteen merkki ja mahdolliset infokilvet kannattaa myös kuvata huolellisesti.

Esimerkki: Auto

Kuvaa auto ulkoapäin:
-Edestä
-Takaa
-Kummatkin kyljet
-Etu- ja taka viistoista
-Jokaisesta ovesta sisälle niin, että helmojen ja sisätilojen kunto näkyy hyvin. Myös takalaatikko / peräovi.
-Koita välttää muuta tavaraa kuvissa
-Kuvat mahdollisimman läheltä, mutta kuitenkin niin että esim. kylkeä kuvattaessa näkyy koko kylki

Kuvaa auto sisältäpäin:
-Kaikki lisälaitteet (sähköikkunoiden säätimet, ilmastointilaitteiden säätimet, soitin jne.)
-Kojelauta
-Mittarilukema ja mittaristo
-Huoltokirjan kaikki sivut jossa on leimoja ja mahdolliset irtokuitit
-Rekisteriote(nimen ei tarvitse näkyä)
-Katsastustodistus

Muista myös pestä auto ja siivota sisätilat ennen kuvausta. Hyvin tehty ilmoitus on tärkeä. Voit olla myös meihin yhteydessä niin teemme ilmoituksen puolestasi. Ole yhteydessä ja kysy rohkeasti, jos joku asia jäi epäselväksi.


SEURAA MEITÄ FACEBOOKISSA